Ekologinen ruiskusuojaus hakkeen suojaksi

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

A & M Luostarinen tarjoaa haketusten ohella myös ekologiset ruiskusuojaukset muun muassa hakeaumojen suojaksi. Olemme toistaiseksi Suomen ainoa ruiskusuojausten tekijä. Teemme ruiskusuojauksia koko Suomen alueella.
Ruiskusuojausten ehdottomana asiantuntijana osaamme toteuttaa suojaukset niin, että ne kestävät erilaisia sääoloja. Suojaamme hakkeesi tehokkaasti ilman muovia!

Valitse muovisuojauksen sijaan luontoystävällinen ruiskusuojaus

Haluatko suojata esimerkiksi metsähakkeesi tai turveaumasi Suomen kovilta sääoloilta, kuten sateilta ja sulamisvesiltä? Ekologinen vaihtoehto hakkeen suojaukseen on täysin luonnonmukainen ruiskusuojaus. 

Suojaus tehdään ruiskutettavalla biotuotteella. Ruiskusuojausta käyttämällä säästyt muovisuojien asettamisen ja asianmukaisen hävittämisen aiheuttamalta vaivalta. Ruiskusuojauksessa käytettävä biotuote sisältää vedestä, sellukuidusta ja sidosaineesta tehtyä seosta. Kun se levitetään enintään noin parin sentin kerrokseksi hakkeen päälle, se tarjoaa hakkeelle tehokkaan suojan.

Kysy rohkeasti lisätietoja ruiskusuojauksista – alan asiantuntijoina kerromme mielellämme ekologisen hakesuojauksen eduista. Voit jättää tarjouspyynnön ruiskusuojauksesta suoraan LiveTech Oy:n kotisivuilla.

Lue lisää LiveTech Oy:n sivuilta